Tukisitko?

Haluatko olla mukana tukemassa tärkeää vapaaehtoistoimintaa?

Yhdistyksemme pyörii pienten jäsenmaksujen ja lahjoitusten varassa. Saaduilla lahjoituksilla kustannamme koulutuksia ja harrastuksessa tarvittavia välineitä ja varusteita, kuten GPS-pantoja ja käsilaitteita, radiopuhelimia ja treenitarvikkeita.

Voimme vastaanottaa raha- ja tavaralahjoituksia tai meille voi liittyä kannatusjäseneksi. Yksityishenkilöltä kannatusjäsenmaksu on 50€, yritykseltä tai yhteisöltä 150€. Halutessanne tukea yhdistystämme, otathan yhteyttä puheenjohtajaan.

Etsimme myös jatkuvasti uusia treenialueita. Jos sinulla tai edustamallasi yhteisöllä olisi tarjota meille esimerkiksi metsäalue tai rakennus käyttöömme joko vakituisesti tai erikseen sovittavasti, otathan yhteyttä puheenjohtajaan.

Kaikki tukijamme saavat halutessaan nimensä ja/tai logonsa yhdistyksemme sivuille sekä näkyvyyttä sosiaalisessa mediassamme (Facebook ja Instagram).

Toimintamme rahoittamiseksi järjestämme myös tapahtumia ja myymme tuotteita. Tulevista tapahtumista ja tuotteiden myynnistä lisää "Uutiset" sivulla, sekä sosiaalisessa mediassa.